Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 18/11 Escola Vitae

Aquesta jornada només s’ha disputat la lliga de futbol a causa de les nombroses baixes causades pels exàmens. Tot i així crec que hem viscut dos dels millors partits de tota la lliga.

El partit de Los Chuapes vs CSK la Ropa ha quedat en un 5-0 per la incompareixença dels darrers, igual que el partit que enfrontava als Molestias FC contra Els Trapelles, 5-0 perquè els de segon després de la desastrosa derrota de la setmana passada aquesta semblen no haver-se atrevit a jugar.

Los Chupes van aprofitar el temps i es van medir contra Los Kurimoto en el que ha estat el partit més igualat de la temporada. Amb un únic gol a la primera part, marcat ja en el temps de descompte pels Kurimoto, el partit semblava que no tindria un resultat gaire elevat, però Los Chuapes van prémer l’accelerador i van començar a marcar i a distanciar-se al marcador. L’equip d’en Yuto no va quedar-se enradera i va aconseguir remuntar i empatar el partit a 6 quan quedaven menys de 5 minuts. Els instants finals vam poder viure un intercanvi de xuts en ambdues porteries i els deu jugadors en el camp s’esforçaven donant-ho tot, la sort però, al final es va decantar de part dels Chuapes que van aconseguir marcar en l’últim minut deixant el marcador final amb un 7-6.

Èpica al terreny de joc en el segon enfrontament del dia entre Los Galácticos i Els Perduts (primers contra tercers). L’equip visitant va haver de suplir les seves nombroses baixes amb dos grans voluntaris als qui se’ls agraeix de veritat el seu esforç. Un 4-1 a favor dels Galácticos va ser el marcador final, tot i així s’ha de dir que va ser un partit molt disputat i, com en el partit anterior, el marcador no es va obrir fins gairebé el minut final de la primera part. La lluita acèrrima dels Perduts posant totes les ganes al partit contra la temible tècnica dels Galàctics va fer d’aquest partit una bona experiència per a tothom. A destacar el pal del Jaume (els Perduts) a l’últim segon amb la porteria buida i tot el temps del món per xutar.