Arriba l’Electric run a Barcelona

El proper 10 d’octubre es celebrarà a Barcelona la cursa “Electric Run” una carrera de 5 kilòmetres que es fa completament de nit i que la seva principal característica es que estarà plena de llum.

Electric run, la cursa plena de llum i energia

Es tracta d’un esdeveniment lúdic-esportiu: els participants formen part de la mateixa festa i el millor de tot: un cop acabis, podràs unir-te a la festa que han preparat els organitzadors, on hi haurà els millors DJ del moment per fer-te acabar de gastar l’energia que et queda.

Què es necessita?

Si es vol participar a la cursa ens hi haurem d’apuntar. Hi ha tres modalitats:

  • Individual: 30 euros
  • Individual junior: 20 euro
  • Grups: 27 euros. Els grups han de ser d’un mínim de 4 persones.

El preu de l’entrada inclou l’entrada al concert, una samarreta oficial, una polsera de llum i maquillatge especial.

Perquè aquesta n’és una altra, cal posar-se en situació: s’ha de venir vestit i maquillat amb colors cridaners i fluorescents, LEDs o, tal com ells mateixos diuen, qualsevol instrument que serveixi per il·luminar. L’objectiu està clar: marcar cinc kilòmetres plens de llum i que tothom ho recordi com una cursa ben especial i diferent.

Recorregut

El més interessant NO ÉS per a quins carrers passa, sinó com els organitzadors prepararan aquests carrers per fer-ne ambients diferents: meduses gegants com si fóssim al fons del mar, canons d’escuma…la gent que ho ha provat diu que no et quedes indiferent. És una cursa que ja és força popular en altres països, i de moment aquí només es podrà fer a Barcelona i més tard a València, el 24 d’octubre.

El fet que sigui una cursa de tan sols cinc kilòmetres és un dels grans al·licients per fer que vingui tanta gent com sigui possible. Al no tractar-se d’un recorregut molt llarg, qualsevol persona amb un mínim de forma física pot assolir-ho sense problemes. A més, no cal córrer tota l’estona sinó es pot, al contrari: els organitzadors volen que la gent es mogui, balli, gaudeixi i faci d’aquesta festa la seva pròpia festa.

Te la perdràs?

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant