La transmaresme, un clàssic dels amants de la Mountain Bike

Els qui tingueu una bicicleta de muntanya potser coneixereu la marxa que us mostrem avui: la transmaresme.

Aquesta ruta, que torna l’1 de març, consisteix en recórrer diferents espais de la comarca del Maresme per tal d’atravessar-la, és a dir: anar des de Santa Coloma de Gramanet fins a Santa Susana. Són 80 km que a més travessa tres parcs (Serra Marina, Litoral i Corredor-Montnegre) i diuen els qui l’han feta que els paisatges que es poden anar veient des de la bicicleta són d’una gran bellesa.

La transmaresme

S’ha de tenir en compte que per participar-hi s’ha d’estar en bona forma física, ja que tot i que només siguin 80 km són casi 3.000 metres de desnivell acumulat.

 

Algunes de les normes són:

• Ser esportista federat o bé que es tingui una assegurança que cobreixi el dia per si passa algun accident imprevist.
• Es tracta d’una marxa NO competitiva, per això es demana que tothom segueixi els horaris marcats i es passin els controls per tal d’assegurar-ne un bon funcionament
• És obligatori anar amb el maillot oficial (inclòs en el preu) i també amb casc
• No es poden utilitzar bicicletes elèctriques
• Cal una edat mínima de 16 anys per a poder-hi participar
• Cada any s’estableix el màxim de temps que pot durar la marxa. La d’aquest any tindrà una durada màxima de 9 hores. El punt de sortida serà a les 8 del matí i com a molt es podrà arribar a les 17h.
• Preu: 30 euros si estàs federat i 34 si no ho estàs. Enguany aquest preu inclou un dorsal personalitzat, el maillot, una beguda isotònica, crema pel sol, una polsera, el servei de xip per calcular el temps que s’ha trigat, avituallaments (que són tres) i botifarrada final, com a conclusió de la marxa.

Si us fa gràcia participar heu de saber que s’ha d ser ràpid al inscriure’s: les places per aquest 2015 ja estan plenes des de fa força temps, tot i que hi ha habilitada una llista d’espera per si algun participant finalment no pogués accedir-hi.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant