Els millors gols segons la UEFA

La UEFA, Unió d’associacions de futbol europees , ha demanat que la gent voti els millors gols de la història. Per fer-ho, ells mateixos van preparar una preselecció que incloïa 60 tirs, un per a cada any d’existència de l’entitat (la UEFA es va crear l’any 1954 a Suïssa).

Els millors gols de la història

Com a resultat final s’ha quedat una selecció de deu gols, que es poden trobar a la web en ordre cronològic. Us els compartim aquí sota, i afegim el vídeo d’alguns d’ells:
1988 – Marco Van Basten
El partit era Holanda contra l’Unió Soviètica

1999 – Bressan
Va ser al Stadi Artemio Franchi de Florència, en un partit de Champions League. El ACF Fiorentina jugava contra el FC Barcelona. No només destaca per la tècnica a l’hora de fer el xut, sinó també per la distància, 30 m.
2002 – Zinédine Zidane
Quan Zidane jugava amb el Real Madrid, va marcar aquest gol contra el Bayer Leverkusen que va donar la victòria als blancs.

2004 – Rui Costa
Va ser a l’Estádio do Sport Lisboa e Benfica. Jugaven Portugal contra Anglaterra.
2006 – Peter Crouch
Crouch va marcar aquest gol al mític estadi d’Anfield (Liverpool). Jugaven contra el Galatasaray i van quedar guanyadors, 3 a 2.
2009 – Cristiano Ronaldo
El conegut jugador del Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va fer un dels millors gols del 2009 quan jugava amb el Manchester United. En aquella ocasió jugaven contra el Porto i el Manchester va guanyar 1 a 0 gràcies al gol de l’actual jugador blanc.

2011 – Dejan Stankovic
A l’Stadio Giuseppe Meazza de Milan, Stankovic va marcar aquest gol mentre lluïa la samarreta del FC Internazionale Milano. El partit va ser contra el FC Schake 04.
2012 – Radamel Falcao
Athletic contra Atlético, dos equips nacionals competint a la UEFA Europa League. El partit es jugava a Bucarest i el resultat va ser demolidor: 3 a 0 a favor del Atlético.

2013 – Samuel Umtiti
Umiti, jugador de l’Olympique Lyonnais, va donar un gol fantàstic que tot i així no va servir per guanyar el partit contra el Tottenham Hotspur FC.
2013 – Zlatan Ibrahimovic
Per acabar, un gol “d’Ibra” amb el Paris Saint-Germain, el seu equip actual. Poc va poder fer-hi l’Anderlecht, que van perdre per 5 a 0.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant