1er Fòrum Dona i Esport

Dona i Esport” és un projecte que impulsa diferents activitats i esdeveniments per tal de promoure la participació de la dona en el món de l’esport. Un d’aquests actes serà el 1er Fòrum Dona i Esport, que es celebrarà el març del 2015.

Dona i esport, un nou espai

La jornada comptarà amb diverses activitats i formats: per una banda ponències amb exposició de casos i experiències. També, però, es faran tallers i workshops per a que tothom pugui participar-hi de forma activa (tallers: “La importància d’una bona alimentació”, “La presència de les xarxes socials al món de l’esport” i “Taller d’entrenament”). Aquesta varietat de formats pretén crear un espai de diàleg i participació, on tothom pugui aportar però a l’hora també sortir d’allà amb nous coneixements i nous punts de vista.

Els motius per a la realització d’aquesta jornada són varis, però principalment es fonamenta amb una qüestió d’igualtat: segons dades recents, hi ha més dones que homes practicant esports a Barcelona (un 51,2% contra un 48,2%). Aquest fet, que molta gent no coneix ni n’és conscient, fa que sigui necessari mostrar-ho, de manera que també així faciliti que en un futur hi hagi més accessibilitat i reconeixement per a les dones esportistes. Al nostre país no s’ha fet mai abans un acte d’aquestes característiques, per això es volen tenir en compte molts factors i fer-ho de la manera més completa possible per esdevenir un referent en aquest camp.

Escollir Barcelona per a dur-lo a terme és una qüestió pràctica: som una ciutat esportiva, no només per haver albergat uns Jocs Olímpics, sinó per la quantitat de competicions internacionals que s’hi fan. A més, segons dades de 2012, són 250.000 els habitants que practiquen esport de forma regular.

L’acte està obert a tothom, però s’adreça especialment a totes aquelles persones que practiquen esport a Barcelona, a dones a partir de 15 anys que estiguin interessades en temes de salut i benestar, empreses que treballen en l’àmbit de la salut, la nutrició o l’esport, entre d’altres sectors; institucions públiques i privades, mitjans de comunicació, entitats, etc.

Per a més informació, podeu descarregar el programa aquí:

http://www.donaiesport.com/conferencias/

I si us voleu inscriure, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç:

http://quedamus.com/es/eventos-networking/1er-forum-dona-i-esport-barcelona-barcelona

 

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant