Resultats lligues futbol, bàsquet i ping-pong 28/10 Escola Vitae

Aquest dimarts hem començat les lligues a l’escola, aquí teniu un resum de la primera jornada en cada una de les lligues.
FUTBOL:
Aquesta primera setmana de lliga s’han disputat els enfrontaments entre Los Galácticos i Los Kurimoto i Los Chuapes contra Rayo VayaCaño. En els dos partits els guanyadors s’han emportat la victòria amb facilitat dominant tot el partit l’equip guanyador. En el 1r derbi dels del grau de futbol (Galácticos vs Kurimoto) van guanyar Los Galácticos per 8 a 3, els seus companys i rivals van acabar el partit advertint-los d’una futura revenja.
Pel que fa al segon partit els de 1r A d’AAFE van donar la sorpresa al guanyar a Los Chuapes en el seu esport, i és que els Rayo Vayacaño van guanyar per 7 a 2.
El tercer partit de la jornada queda suspès pendent de jugar, ja que els de 2n d’AAFE no van poder assistir, però l’Equip de medi natural, Els Perduts no va perdre l’ocació de fer un amistós amb un combinat dels equips de futbol on es va poder observar molta màgia, Trapelles tremoleu.

BÀSQUET:
Pel que fa a la primera jornada de bàsquet s’ha disputat el partit entre Chufi Team i L’equip d’en Ricard Boix (el qual encara es troba a la recerca d’un bon nom). Ha estat un partit igualat i molt disputat fins al final, ja que tot era un intercanvi de punts. El gran físic de l’equip d’en Ricard Boix s’ha vist superat per l’encert d’Alberto Perales en tirs de mitja distància (8 punts). El resultat final ha estat 16-12 a favor de Chufi Team, gran partit molt emocionant i on hem pogut veure grans jugades.
Recordeu que els partits que no s’han disputat es buscarà un moment on tots dos equips tinguin lliure per poder-lo realitzar.

PING-PONG:
En la primera jornada de ping-pong hem gaudit amb els primers 3 enfrontaments entre els 6 jugadors del primer bloc. Tots tres han estat guanyats sense necessitat d’arribar al tercer set.
– Pau Bogunyà vs. Ricard Boix (2-0)
– Jaume Guardiola vs. Eric Martinez (0-2)
– Aitor Catchot vs. Jose Mª Mina (2-0)
Hem pogut viure moments divertits i jugades inversemblants, molt bon nivell dels tres guanyadors!

imatge article 1
I a vosaltres que us ha semblat la primera jornada de les lligues?
Recordeu que trobareu totes les fotografies al facebook del club esportiu fent clic aquí.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

L’ESCOLA A CASA, PROTOCOL DOCENT COVID-19

Vitae es queda a casa, però seguim amb formació continua a distància Estem vivint moments complicats, les circumstàncies derivades del COVID-19 han afectat l’activitat de l’escola, però