Aprimar-se sense deixar de menjar

Ara que s’apropa el bon temps és el moment en què molts es posen a dieta amb la idea de lluir bon tipus a l’estiu. És important tenir present que no existeixen els suplements màgics, ni les dietes miracle i que deixar de menjar podria provocar-nos molts més problemes que beneficis i un cruel efecte reboti en el qual recuperaríem més pes del que hem perdut. El més bàsic a l’hora d’alimentar-se amb intenció d’aprimar-se és canviar petites costums que tenim de sempre i que aconsegueixen que els quilos ens guanyin. Canviar la forma d’alimentar-se enfocant-ho a la salut en general (no solament a la estètica) ajudés a una figura major i a més, també aconseguirà fer que la salut millori notablement.

Avui parlarem de 4 passos que poden ajudar a perdre pes sense deixar de menjar i per descomptat sense posar en risc la salut:

  1. No passar gana: Passar gana és una forma molt perillosa de perdre pes perquè el cos no rep els nutrients essencials per al seu funcionament, per tant afecta a la nostra salut.
  2. Menja millor: És important procurar que a tots els menjars estiguin incloses les fruites o els vegetals, encara que en un inici no siguin el plat estrella, es pot començar per introduir petits canvis, si solíem menjar com a acompanyament a una carn patates fregides, ara podem substituir-les per verdures a la planxa per exemple. Adaptar una alimentació d’estil mediterrani, eliminar els greixos trans, la brioixeria industrial i els aliments precuinats també és un bon hàbit a adquirir. És important seguir consumint grasses (saludables) com la que conté el salmó, l’alvocat, etc.
  3. Beure dos o tres litres d’aigua al dia: Sona a tòpic però és cert, moltes persones no arriben ni al litre d’aigua al dia i és molt rellevant per al correcte funcionament del metabolisme.
  4. Practica exercici tres vegades per setmana: No cal convertir-se a runner o ser el més motivat del gimnàs, un passeig d’una hora a pas lleuger tres cops per setmanes es fer exercici, ens aparta del sedentarisme i és molt bo per a la salut.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant