Com optimitzar el teu progrés?

L’exercici físic s’ha de fer amb ganes; si no entrenem amb la intensitat adequada, no servirà de res. En l’entrenament el que fem és provocar un estímul en els nostres músculs perquè, després, mitjançant l’alimentació els aportem els nutrients necessaris. Entrenar malament no provocarà l’estímul adequat. Tant siguis home com dona, no tinguis por a agafar pes, cadascú amb el que pugui, no tots tenim la mateixa força. L’objectiu és, amb el temps, anar pujant el pes que movem, sempre mantenint una bona tècnica.

De gens serveix fer les coses bé una setmana si després ho fem malament una altra. El cos es tornarà boig i tant els estímuls com el metabolisme no estaran adequadament sintonitzats. Cal donar-li temps i per això cal ser constant.

Això és una carrera de fons, normalment no es noten els resultats fins que passen dos mesos. Sobretot si véns d’alimentar-te malament i el teu metabolisme està alterat. Cal ser pacient ja que s’estarà duent a terme un procés intern en el nostre cos per normalitzar-ho tot. Hi han persones que noten canvis visuals des de les primeres setmanes i unes altres triguen més. Tot depèn del metabolisme i la nostra genètica.

Cada persona és diferent i necessita la seva pròpia alimentació. Fer dieta no és passar gana sinó saber què menjar i en quina quantitat. Dues persones poden ingerir els mateixos aliments però el que marcarà la diferència seran les seves quantitats. Una adequada nutrició és el complement necessari a l’entrenament esportiu i una nutrició adaptada a les necessitats individuals de guanyar pes i múscul serà fonamental a l’hora de guanyar pes, força i múscul per aquells que en diferents casos ho necessitin. Per guanyar massa muscular, necessites consumir més calories de les quals cremes. Aquestes calories extres de combustible faran que el múscul creixi. Així, quantes calories has de consumir cada dia durant el teu programa de desenvolupament de massa muscular?

Igual que succeeix amb la dieta, cada persona ha de tenir la seva rutina. És cert que hi han exercicis més recomanables que uns altres però cal saber com distribuir-los, sèries, repeticions, etc. Per això és tan important comptar amb l’ajuda d’un profesional.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant