Conèixer Catalunya fent esport

Sens dubte, una de les millors maneres de conèixer el teu país i descobrir indrets meravellosos i sorprenents es aprofitar i fer aquesta aventura mentre practiques esport a l’aire lliure. Catalunya té molts paratges la mar d’interesants que encara estan per descobrir i t’estan esperant perquè els gaudeixis de la forma més natural i sana possible, que no es altra que practicar exercici i aprofitar el temps fent dues coses al mateix temps. Així que si t’agrada la muntanya, el nostre litoral o ets un urbanita al que li encanta recórrer la teva ciutat en busca de llocs interesants, et volem proposar una sèrie de consells per tal de aprofitar l’experiència al màxim possible.
Ja siguis dels que prefereixen un llarg camí en bicicleta, o bé t’encanta fer una marató per indrets meravellosos i sorprenents, l’important en aquest cas es escollir bé la teva ruta amb anterioritat i seguir-la mentre admires el paisatge i t’ho passes d’allò més bé. Sempre serà molt més gratificant que practicar el mateix esport tancat en un gimnàs o al teu propi domicili. Recorda que la hidratació es molt important, així que no surtis de casa teva sense una quantitat d’aigua suficient per passar tot el dia, però no tan pesant perquè et suposi una molèstia durant la teva expedició.

Un dels llocs més habituals a l’hora de practicar esport a l’aire lliure es a les muntanyes de Montserrat. Aquí podrem practicar running, escalada, ciclisme i un munt de modalitats aptes per a tots els públics i totes les edats. Fins als mes petits de la casa poden gaudir d’un dia d’esport a l’aire lliure i en un entorn incomparable. També pots atrevir-te a recórrer el litoral català, des de la Costa Daurada a la Costa Brava. A les platges de Salou, Sitges, Blanes, Mataró i la resta de ciutats i pobles costaners de Catalunya es pot practicar voleibol a la sorra, córrer a la vora del mar o bé fer una passejada tranquil·la en bici i acompanyat per tota la família. En qualsevol cas, de ben segur que et sorprendràs amb indrets desconeguts i que t’enamoraran sens dubte.

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant