Apps per a esportistes

Si us agrada fer esport (que entenem que sí!) i teniu un smartphone (que també entenem que sí), segurament tindreu instal·lada alguna aplicació esportiva. És normal: avui en dia hi ha apps per a qualsevol cosa i en temes esportius s’han arribat a fer coses molt útils, sobretot quan es tracta de mesurar resultats i fer seguiment del nostre rendiment diari. A continuació us deixem amb 3 apps que creiem que poden anar molt bé. Si vosaltres n’esteu fent servir alguna que no apareix a la llista i creieu que és molt bona, només ens ho heu de dir!

Algunes apps per a esportistes

  • RunKeeper. Es una de les més conegudes i serveix per a la majoria d’esports que practiquem. Es tracta d’indicar les nostres dades i l’esport que volem mesurar i a partir d’aquí anar veient el nostre progrés. Funciona també com una xarxa social, de manera que si tenim amics afegits a l’aplicació, podrem conèixer els seus resultats i comparar-nos amb ells si volem, cosa que facilita poder fer reptes i competicions.
  • Endomondo: molt similar a la primer i durant cert temps estava potser fins i tot per sobre. Ofereix coses similars a RunKeeper, centrant-se sobretot en la medició de resultats. Són aplicacions que agraden molt i que motiven a practicar més esport, ja que a la llarga es converteix en un repte diari.
  • Jefit: ideal per aquelles persones que facin exercici dins un gimnàs. Clar, les altres dues aplicacions serveixen per mesurar els km que fas i coses similars… però que passa quan no et mous del lloc? Doncs per aquests moment tenim aquesta alternativa. Jefit ens permet, per exemple, mesurar les rutines de musculació, registrar el número de sèries que fem, el pes que hem suportat, etc.

Hi ha moltes pàgines web on podeu trobar llistats molt complets. Aquesta per exemple n’és una. Si voleu podeu buscar d’una manera més concreta, centrant-nos més en l’esport que fem o acotant el tipus de resultats que volem que se’ns ofereixi. Opcions no en falten: l’univers de les apps és molt ampli!

COM SERÀ LA TORNADA A LES AULES?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row] Estem preparats per tornar a l’escola al setembre? La Ministra d’Educació ha plantejat que, si el següent curs 2020/2021 no hi ha un remei contra el

Què és el wellness?

Wellness és el terme anglès que es fa servir per a definir l’equilibri saludable entre el cos, la ment i les emocions, obtenint per tant